Откакто се раздели с Ким Кардашиян, Кание Уест не може да

...
Откакто се раздели с Ким Кардашиян, Кание Уест не може да
Коментари Харесай

Нови неприятности за Кание Уест

Откакто се раздели с Ким Кардашиян, Кание Уест не може да стои кой знае какъв брой дълго отвън полезрението на медиите. Той просто обожава да се замесва в кавги.
 Джиджи Хадид, Кание Уест, Габриела Карифа-Джонсън и абсурдът, който се развихри
Защо Джиджи Хадид атакува и обиди Кание Уест

Моделът пази другарка

Последно си навлече гнева на Джиджи Хадид поради мнения към фешън редакторка. И Уест не разочарова, тези които чакат още веднъж да се забърква в неприятности.

От People разбираме, че рапърът е бил поканен като посетител в предаването, което е продуцирано от Леброн Джеймс и Маверик Картър. Епизодът е бил записан, само че от публично изказване на Картър излиза наяве, че той няма да бъде излъчен.

Продуцентът разяснява, че още преди няколко седмици е било уговорено гостуването на Кание Уест в епизода, само че е било взето решението той да не вижда бял свят. Причината е, че в него рапърът вместо да разяснява всичко протичащо се към него напоследък е използвал случая, с цел да популяризира рискови съгласно продуцентите стандарти и да насажда ненавист.

Мaверик Картър добавя, че  " Разговори в бръснарницата " приема всички отзиви и гледни точки и им дава естрада за изява, само че в никакъв случай не е и няма да толерира тирада на омразата. Леброн Джеймс, който взима присъединяване в част от диалозите, не е бил по време на този с Уест.
 Леброн Джеймс, Серина Уилямс и за какво Краля блее като коза след успеха ѝ на US Open
Защо Леброн Джеймс блее като коза

Краля знае по какъв начин да чества успеха на Серина Уилямс

От People напомнят, че единствено преди седмица Кание Уест още веднъж се забърка в скандал, като показа в профила си в Instagram екранни фотоси от чатове с Шон Комбс, прочут като Diddy. От тях се вижда, че Уест твърди, че сътрудника му е ръководен от евреи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР